در اینجا تحقیق کامل در مورد محمد علی افغانی قرار دادم که خودم انجامش دادم شامل قسمت های مختلف از جمله فهرست ، مقدمه و ... میباشد که در بیش از 60 صفحه ارائه شده که میتواند به عنوان یک تحقیق جامع برای درس روش تحقیق ارائه گردد.
در این قسمت مجموعه از 3 کتاب الکترونیکی به زبان انگلیسی با بیش از 2000 صفحه قرار داده ام تا با روش های گام به گام شروع به یادگیری برنامه نویسی آردوینو بکنید .
آردوینو یکی از نرم افزار های بسیار پرکاربرد در زمینه ی علم رباتیک است و برای دانشجویان رشته ی برق مخصوصا گرایش الکترونیک و کنترل یادگیری ان بسیار ضروری است .
معلمان بایدبه دانش آموزان فرصت دهند تا به صورت گروهی و از طریق همیاری به یادگیری اقدام کنند .یادگیری از طریق همیاری یک قالب یا چهارچوب آموزشی است که در آن گروه های دانش آموزی ناهمگن از سوی معلم شکل داده می شوند و به فعالیت می پردازند.
هدف نهایی از کاربست الگوی تدریس یادگیری از طریق همیاری دستیابی به فعالیت های عالی ذهنی است. همبستگی مثبت، مسئولیت فردی، تعامل چهره به چهره، مهارت های اجتماعی و پردازش گروهی. این عناصر معلم را از سخنرانی صرف و دانش آموز را از تکرار بی مورد آموخته هایش رها می سازد. افزون بر این، یاگیری از طریق همیاری فرصت هایی را پدید می آورد که یادگیرندگان بتوانند در موقعیت هایی چون کارگروهی، ارتباطات، ایجاد هماهنگی اثرگذار و تقسیم کار موفق شوند. سینر گوژی برای آموزش یادگیری از طریق همیاری چهار روش را ارائه می دهد :
الف ) طرح کارایی گروه ب) طرح تدریس اعضای گروه ج)طرح قضاوت عملکرد ث)طرح روشن سازی طرز تلقی
مراحل اجرای الگو همیاری 1- ابتدا کروه ها شکل می گیرند. گروه های ناهمگن که دارای اطلاعات و توانایی های مختلف، گوناگون و متنوع هستند، مؤثرتر خواهند بود. در یادگیری از طریق همیاری، تفاوت افراد گروه باعث کارآمدشــــــدن یادگیری می شود. پس از تشکیل گروه ها معلم به کمک دانش آموزان قوانینی را تدوین می کننـــــــــــــــد مثلا گروه های ختلف نمی توانند با همدیگر صحبت کنند.
پای ضربدری (به انگلیسی: Genu Valgum) همانند پای پرانتزی یک تغییر شکل یا دفورمیتی در مفصل زانو است.در یک فرد طبیعی در حالت ایستاده زمانیکه بین زانوها فاصله ای وجود نداشته باشد، قوزکهای مچ پا نیز هیچ گونه فاصله ای ندارند.اگر با کنار هم بودن زانوها، بین مچ پاها یا قوزکها فاصله ایجاد شود پای ضربدری گویند.نکته مهم در حالت پای ضربدری این است که انحراف ساق پا نسبت به وضعیت طبیعی به سمت بیرون افزایش می یابد. در اين باوربونت به توضيحي در
در اینجا تحقیق کامل در مورد تولد و مرگ جهان قرار دادم که خودم انجامش دادم شامل قسمت های مختلف از جمله فهرست ، مقدمه ،روش تحقیق ، محدودیت های تحقیق ، چکیده ، پرسش نامه ، جامعه آماری منابع و ... میباشد که میتواند به عنوان یک تحقیق جامع برای درس روش تحقیق ارائه گردد.
ابن سینا در روستای افشانهنزدیک بخارا (در ازبکستانکنونی و ایران بزرگ در قرن پنجم هجری قمری) متولد شد. زبان مادریاش فارسی بود. پدرش که از صاحب منصباندر حکومتسامانیبود وی را به مدرسه بخارا فرستاد تا در آنجا به خوبی تحصیلکند. پدر و برادر ابن سینا مجذوب تبلیغاتاسماعیلیهشده بودند، اما ابن سینا از آن دو تبعیت نکرد. وی حافظه و هوشی خارقالعاده داشت. به طوری که در ۱۴ سالگی از معلمان خود پیشی گرفت.
او علم منطق را از استادش ابو عبدالله ناتلیآموخت. او کسی را نداشت که از وی علوم طبیعییا داروسازیرا فرا بگیرد و پزشکان مشهور از دستورالعملهای او تبعیت میکردند. البته وی در فراگیری علم ماوراءالطبیعهارسطودچار مشکل شد که تنها به کمک اغراض مابعدالطبیعهفارابیتوانست آن را بفهمد. او امیر خراسان را از یک بیماری سخت نجات داد. امیر خراسان در ازای این کار اجازه داد که ابن سینا از کتابخانه باشکوه مخصوص شاهزادگان سامانیاستفاده کند. در سن ۱۸ سالگی، ابن سینا بر بسیاری از علومی که بعدها شناخته شدند، تسلط یافت. پیشرفتهای بعدی وی، مرهون استدلالهایشخصی وی بود.
پدرم عبدالله از مردم بلخبود در روزگار نوح پسر منصور سامانیبه بخارادرآمد. بخارا در آن عهد از شهرهای بزرگ بود. پدرم کار دیوانیپیشهکرد و در روستای خرمیثنبه کار گماشته شد. به نزدیکی آن روستا، روستای افشنهبود. در آنجا پدر من، مادرم را به همسری برگزید و وی را به عقدخویشدرآورد. نام مادرم ستاره بود من در ماه صفر سال ۳۷۰از مادر زاده شدم. نام مرا حسین گذاشتند چندی بعد پدرم به بخارا نقل مکان کرد در آنجا بود که مرا به آموزگاران سپرد تا قرآنو ادببیاموزم. دهمین سال عمر خود را به پایان میبردم که در قرآن و ادب تبحر پیدا کردم آنچنان که آموزگارانم از دانستههای من شگفتی مینمودند. در آن هنگام مردی به نام ابوعبدالله به بخارا آمد او از دانشهای روزگار خود چیزهایی میدانست پدرم او را به خانه آورد تا شاید بتوانم از وی دانش بیشتری بیاموزم. وقتی که ناتلیبه خانه ما آمد، من نزد آموزگاری به نام اسماعیل زاهد، فقهمیآموختم و بهترین شاگرد او بودم و در بحث و جدلکه شیوهدانشمندانآن زمانبود تخصصیداشتم.
ناتلی به من منطقو هندسهآموخت و چون مرا در دانش اندوزی بسیار توانا دید به پدرم سفارش کرد که مبادا مرا جز به کسب علم به کاری دیگر وادار سازد و به من نیز تأکید کرد جز دانش آموزی شغل دیگر برنگزینم. من اندیشهخودرا بدانچه ناتلی میگفت میگماشتم و در ذهنمبه بررسیآن میپرداختم و آن را روشنتر و بهتر از آنچه استادم بود فرامیگرفتم تا اینکه منطق را نزد او به پایان رسانیدم و در این فنبر استاد خود برتری یافتم. چون ناتلی از بخارا رفت من به تحقیقو مطالعهدر علم الهیو طبیعی پرداختم. اندکی بعد رغبتی در فراگرفتن علم طبدر من پدیدار گشت. آنچه را پزشکان قدیم نوشته بودند همه را به دقت خواندم، چون علم طب از علوم مشکل به شمار نمیرفت در کوتاهترین زمان در این رشته موفقیتهای بزرگ بدست آوردم تا آنجا که دانشمندان بزرگ علم طب به من روی آوردند و در نزد من به تحصیل اشتغال ورزیدند. من بیماران را درمان میکردم و در همان حال از علوم دیگر نیز غافل نبودم. منطقو فلسفه را دوباره به مطالعه گرفتم و به فلسفه بیشتر پرداختم و یک سال و نیم در این کار وقت صرف کردم. در این مدت کمتر شبی سپری شد که به بیداری نگذرانده باشم و کمتر روزی گذشت که جز به مطالعه به کار دیگری دست زده باشم.
این تحقیق در 13 صفحه اماد دانلود میباشد. برای دانلود کلیک کنید .
در این پروژه به طراحی یک تقویت کننده ولتاژ برای تقویت یک سیگنال سینوسی با دامنه میلی ولت و فرکانس یک کیلو هرتز طراحی کردم که مقاومت درونی منبع سیگنال برابر 10kاهم و منبع تغذیه تقویت کننده برابر 5 ولت میباشد .
مشخصاتی که در این تقویت کننده به دنبال آن هستیم عبارت است از :
1) بهره تقویت کننده بیشتر از 56 دسیبل باشد
2) خروجی به شکل سینوسی باشد و بدون اعوجاج باشد .
3) توان مصرفی تقویت کننده کمتر از 15 میلی وات باشد .
4) تقویت کننده باید در دمای 17 درجه و همچنین 80 درجه به مشخصات بالا دست یابد .
هدف از انجام این پروژه طراحی و شبیه سازی یک تقویت کننده ترانزیستوری با استفاده از ترانزیستور Q2N2222 در نرم افزار pspice می باشد. مطلوب مساله بدست آوردن بهره ولتاژ بیش از 630 ( 56dB )، با منبع تغذیه 5 ولتی و بار 1 کیلواهمی می باشد به طوری که توان مصرفی مدار کمتر از 15 میلی وات باشد. در ضمن باید طراحی مدار بگونهای باشد که در هر دو دمای 17 و 80 درجه سانتی گراد مطلوب مساله را برآورده سازد یعنی اینکه مدار نسبت به تغییرات دما حساسیت پایینی داشته باشد.
برای شروع طراحی از طبقه آخرآغاز می نماییم. برای این طبقه از یک ترکیب کلکتور مشترک استفاده می نماییم و برای بدست آوردن بیشترین سوئینگ متقارن نقطه کار را در وسط خط بار ac تنظیم می کنیم. سپس از چند طبقه تمیتر مشترک برای بدست آوردن گین مطلوب استفاده می کنیم و تا به رسیدن به بهره مطلوب تعداد طبقات را افزایش می دهیم.
درابتدا هدف شبیه سازی یک تقویت کننده سه طبقه و بدست آوردن پاسخ فرکانسی و حالت گذرای مدار، بهره ولتاژ مدار، حداکثر سوئینگ ولتاژ خروجی و نیز فرکانس قطع و حاشیه فاز مدار می باشد. اولین قدم برای شبیه سازی تهیه نت لیست مدار می باشد که درفایل وورد گزارش هر یک با نمودار های آن آورده شده است .
در قسمت بعدی هدف شبیه سازی یک تقویت کننده توان کلاس AB و بدست آوردن پاسخ حالت گذرای مدار، توان مصرفی مدار و حداکثر جریان اتصال کوتاه آن می باشد. اولین قدم برای شبیه سازی تهیه نت لیست مدار می باشد.که پاسخ هر قسمت و نمودار های مربوطه در پیوست آورده شده است .
نخستین ماشین بادی به توسط ایرانیان باستان ساخته شده است
یونانیان برای خرد کردن دانهها و مصریها ، رومیها و چینیها برای قایقرانی از انرژی باد استفاده کردهاند.
بعدها استفاده ار توربینهای بادی با محور قائم سراسر کشورهای اسلامی معمول شده و سپس دستگاههای بادی با محور قائم با میلههای چوبی توسعه یافت
امروزه نیز ممکن است در برخی از کشورهای خاورمیانه چنین دستگاههایی یافت شوند.
در قرن 13 این نوع توربینها به توسط سربازان صلیبی به اروپا برده شد
هلندیها فعالیت زیادی در توسعه دستگاههای بادی مبذول داشتند، بطوری که در اواسط قرن نوزدهم در حدوود 9 هزار ماشین بادی به منظورهای گوناگون مورد استفاده قرار میگرفته است.
استفاده از انرژی باد در ایالات متحده از سال 1854 شروع شد. از این ماشینها بیشتر برای بالا کشیدن آب از چاههای آب و بعدها برای تولید الکتریسیته استفاده شد.
یکی ازبزرگترین ماشین های بادی در زمان جنگ جهانی دوم توسط آمریکائیها ساخته شد.